Која работа во форензиката треба да ја имате? - Информации за криминал

John Williams 02-10-2023
John Williams

Дали некогаш сте се запрашале која работа на CSI е најдобра за вас? Па, сега е време да дознаете. Направете го овој едноставен квиз и дознајте каде најдобро би работеле!

Сакате да дознаете уште повеќе за форензичката истрага? Посетете ја нашата библиотека за криминал овде!

Исто така види: Доротеа Пуенте - Информации за криминал

Исто така види: Тања Кач - Информации за криминал

John Williams

Џон Вилијамс е искусен уметник, писател и уметнички едукатор. Тој ја стекна својата диплома за ликовни уметности на Институтот Прат во Њујорк, а подоцна ја продолжи својата магистерска диплома за ликовни уметности на Универзитетот Јеил. Повеќе од една деценија, тој предава уметност на ученици од сите возрасти во различни образовни услови. Вилијамс ги изложуваше своите уметнички дела во галерии низ Соединетите држави и доби неколку награди и грантови за неговата креативна работа. Покрај неговите уметнички определби, Вилијамс пишува и за теми поврзани со уметноста и предава работилници за историја и теорија на уметноста. Тој е страстен да ги охрабрува другите да се изразат преку уметност и верува дека секој има капацитет за креативност.