Квизови, Trivia, & засилувач; Загатки - Информации за криминал

John Williams 15-07-2023
John Williams
 • Квизови за личноста
  • Каков познат ладен случај треба да решите?
  • Која е вашата песна за криминал?
  • Каква Доказ дали би оставиле на местото на злосторството?
  • Каков ТВ полицаец сте вие?
  • Каков вид на криминал би извршиле?
  • Која позната личност криминалец сте вие?
  • Која криминална ТВ емисија најдобро ви одговара?
  • Која кариера во кривичната правда треба да ја имате?
  • Кој познат детектив сте вие?
  • Кој познат мафијаш сте вие?
  • Во кој познат затвор припаѓате?
  • Кој познат сериски убиец сте вие?
  • Која работа во форензиката треба да ја имате?
  • Која е портокаловата Дали сте вие?>
  • Загатки
   • Rockin' Riddles Vol. 1
   • Rockin’ Riddles Vol. 2
  • Trivia
   • Дали сте експерт за криминал?
   • Дали тие навистина го кажаа тоа на суд?
   • Дали ги знаете прекарите на овие сериски убијци?
   • Колку навистина знаете за дрогата?
   • Колку добро ја познавате терминологијата за криминал?
   • Колку добро знаете Знаете дека портокалот е новиот црно?
   • Колку добро ги знаете овие познати кражби на уметнички дела?
   • Случајни случаи на Врховниот суд: Дефинитивниот квиз
   • Кој го кажа тоа: славна личност или криминалец ? 15>

John Williams

Џон Вилијамс е искусен уметник, писател и уметнички едукатор. Тој ја стекна својата диплома за ликовни уметности на Институтот Прат во Њујорк, а подоцна ја продолжи својата магистерска диплома за ликовни уметности на Универзитетот Јеил. Повеќе од една деценија, тој предава уметност на ученици од сите возрасти во различни образовни услови. Вилијамс ги изложуваше своите уметнички дела во галерии низ Соединетите држави и доби неколку награди и грантови за неговата креативна работа. Покрај неговите уметнички определби, Вилијамс пишува и за теми поврзани со уметноста и предава работилници за историја и теорија на уметноста. Тој е страстен да ги охрабрува другите да се изразат преку уметност и верува дека секој има капацитет за креативност.