Каков вид на криминал би извршил? - Информации за криминал

John Williams 02-08-2023
John Williams

Во друг живот, каков криминалец би бил? Направете го овој квиз за да дознаете каков вид на кривично дело би направиле, ако ви се даде шанса.

Исто така види: Ѓаволот во белиот град - информации за криминал

Исто така види: Мари Ное - Информации за криминал

John Williams

Џон Вилијамс е искусен уметник, писател и уметнички едукатор. Тој ја стекна својата диплома за ликовни уметности на Институтот Прат во Њујорк, а подоцна ја продолжи својата магистерска диплома за ликовни уметности на Универзитетот Јеил. Повеќе од една деценија, тој предава уметност на ученици од сите возрасти во различни образовни услови. Вилијамс ги изложуваше своите уметнички дела во галерии низ Соединетите држави и доби неколку награди и грантови за неговата креативна работа. Покрај неговите уметнички определби, Вилијамс пишува и за теми поврзани со уметноста и предава работилници за историја и теорија на уметноста. Тој е страстен да ги охрабрува другите да се изразат преку уметност и верува дека секој има капацитет за креативност.