Кој познат сериски убиец сте вие? - Информации за криминал

John Williams 31-07-2023
John Williams

Повеќето луѓе се фасцинирани од сериските убијци и покрај ужасната природа на нивните злосторства. Направете го овој квиз за да откриете кој познат сериски убиец е најмногу сличен на вас - иако се надеваме дека ова нема да ве инспирира да го имитирате! Можете да дознаете повеќе за сериските убијци со кликнување овде.

Исто така види: Френк Костело - Информации за криминал

Исто така види: Тупак Шакур - Информации за криминал

John Williams

Џон Вилијамс е искусен уметник, писател и уметнички едукатор. Тој ја стекна својата диплома за ликовни уметности на Институтот Прат во Њујорк, а подоцна ја продолжи својата магистерска диплома за ликовни уметности на Универзитетот Јеил. Повеќе од една деценија, тој предава уметност на ученици од сите возрасти во различни образовни услови. Вилијамс ги изложуваше своите уметнички дела во галерии низ Соединетите држави и доби неколку награди и грантови за неговата креативна работа. Покрај неговите уметнички определби, Вилијамс пишува и за теми поврзани со уметноста и предава работилници за историја и теорија на уметноста. Тој е страстен да ги охрабрува другите да се изразат преку уметност и верува дека секој има капацитет за креативност.