Ана Кристијан Вотерс - Информации за криминал

John Williams 02-10-2023
John Williams

Ана Кристијан Вотерс е родена на 25 септември 1967 година. Родителите на Ана се разделија откако нејзиниот татко, Џорџ Вотерс , запозна човек по име Џорџ Броди и стапи во врска со него . На 5-годишна возраст, Ана исчезнала откако си играла во својот двор на 16 јануари 1973 година. Нејзината мајка станала нервозна кога повеќе не можела да ја слуша ќерка си како си игра со нивните мачки и излегла надвор да ја најде исчезнатата.

Потрагата по Ана започна со проверка на Пурисима Крик за нејзиното тело. Тој ден доживеа обилни дождови и потокот почна да се поплавува. Откако не беше пронајдено тело во потокот, полицијата го сврте вниманието кон можните осомничени.

Примарни цели на истрагата беа Џорџ Вотерс, таткото на Ана и Џорџ Броди. Двајца мажи, еден постар и еден помлад, биле видени во соседството тој ден, што ја навело полицијата до претпоставката дека Броди и Вотерс можеби ја киднапирале Ана. . Националниот центар за исчезнати и експлоатирани деца (NCMEC) верува дека Ана можеби сè уште е жива и има направено слики од тоа како би можела да изгледа денес.

Ако имате какви било информации, ве молиме јавете се на локалните власти или NCMEC.

Исто така види: Колин Фергусон - Информации за криминал

Исто така види: Првиот одговор - Информации за криминал

John Williams

Џон Вилијамс е искусен уметник, писател и уметнички едукатор. Тој ја стекна својата диплома за ликовни уметности на Институтот Прат во Њујорк, а подоцна ја продолжи својата магистерска диплома за ликовни уметности на Универзитетот Јеил. Повеќе од една деценија, тој предава уметност на ученици од сите возрасти во различни образовни услови. Вилијамс ги изложуваше своите уметнички дела во галерии низ Соединетите држави и доби неколку награди и грантови за неговата креативна работа. Покрај неговите уметнички определби, Вилијамс пишува и за теми поврзани со уметноста и предава работилници за историја и теорија на уметноста. Тој е страстен да ги охрабрува другите да се изразат преку уметност и верува дека секој има капацитет за креативност.