Тања Кач - Информации за криминал

John Williams 15-08-2023
John Williams

Тања Кач беше само нормално девојче кое беше пријавено за исчезнато на 10 февруари 1996 година. Се започна во училиштето Кач , средното училиште Корнел во МекКиспорт, Пенсилванија. Чуварот по име Томас Хосе почнал да разговара и да се спријателува со Кач. На крајот тие беа толку блиски што Хозе ќе ја извади од час за да разговараат. Како што врската станувала посилна, Хосе ја убедила Кач да побегне од нејзиниот дом каде што живеела со своето семејство и да живее со Хозе. Кач се согласи на ова и замина во февруари 1996 година.

На почетокот, Кач живееше во спална соба од втор кат бидејќи Хозе живееше со своите родители и синот. Таа воопшто не можеше да ја напушти спалната соба, дури ни да го користи тоалетот, па Кач ќе мораше да користи кофа што остана во собата. По неколку години, Хосе реши да создаде нов идентитет за Тања. Таа ќе се вика „Ники Ален“. Хос му ја претставил на семејството „Ники“ како негова девојка и му објаснил дека таа ќе се пресели кај него. За шест години Кач живееше таму, таа само повремено можеше да ја напушти куќата и требаше да се врати во строг временски рок.

Исто така види: Доналд Маршал Џуниор - Информации за криминал

Десет години откако првично побегна со Хозе, Кач побегна. Кач успеала да побегне со помош на соседот кога го открила својот вистински идентитет. Таа сфатила дека односот што го имала меѓу неа и Хоус не е нормален. Откако избега и се врати дома,Кач напиша книга за нејзините искуства наречена Мемоари на едно дете од млечно картон: приказната за Тања Никол Кач .

Исто така види: Ајлин Вуорнос - Информации за криминал

John Williams

Џон Вилијамс е искусен уметник, писател и уметнички едукатор. Тој ја стекна својата диплома за ликовни уметности на Институтот Прат во Њујорк, а подоцна ја продолжи својата магистерска диплома за ликовни уметности на Универзитетот Јеил. Повеќе од една деценија, тој предава уметност на ученици од сите возрасти во различни образовни услови. Вилијамс ги изложуваше своите уметнички дела во галерии низ Соединетите држави и доби неколку награди и грантови за неговата креативна работа. Покрај неговите уметнички определби, Вилијамс пишува и за теми поврзани со уметноста и предава работилници за историја и теорија на уметноста. Тој е страстен да ги охрабрува другите да се изразат преку уметност и верува дека секој има капацитет за креативност.