Студени случаи - информации за криминал

John Williams 23-08-2023
John Williams
 • Боб Крејн
 • Убиства во Чикаго Тајленол
 • Колонијални убиства во парквеј
 • Д.Б. Купер
 • Дијан Фоси
 • Џек Мевосек
 • Џими Хофа
 • Џон Бенет Ремзи
 • Семејство МекСтеј
 • Оскар Ромеро
 • Тупак Шакур
 • Кристофер Валас или Биги Смолс

Исчезнати лица

Исто така види: Тод Колхеп - Информации за криминал
 • Натали Холовеј

Исто така види: Егзекуција - Информации за криминал

John Williams

Џон Вилијамс е искусен уметник, писател и уметнички едукатор. Тој ја стекна својата диплома за ликовни уметности на Институтот Прат во Њујорк, а подоцна ја продолжи својата магистерска диплома за ликовни уметности на Универзитетот Јеил. Повеќе од една деценија, тој предава уметност на ученици од сите возрасти во различни образовни услови. Вилијамс ги изложуваше своите уметнички дела во галерии низ Соединетите држави и доби неколку награди и грантови за неговата креативна работа. Покрај неговите уметнички определби, Вилијамс пишува и за теми поврзани со уметноста и предава работилници за историја и теорија на уметноста. Тој е страстен да ги охрабрува другите да се изразат преку уметност и верува дека секој има капацитет за креативност.